Ørnelandet
- fotografiske strandhugg langs Finnmarkskysten tar deg med på en reise i vakre og fasinerende landskap fra Loppa i vest til Varangerhalvøya i øst. For bestilling via PayPal, bruk "Kjøp nå" nedenfor. For større antall (firmagave o.l.) ta kontakt på e-post.
Veil pris kr 399,-.
ISBN 97882997698-2-2

"Blendende vakre strandhugg.."
Altaposten

Drømmelandet
er en bok med bilder fra en av landets flotteste nasjonalparker, Seiland i Finnmark. 168 sider, veil pris kr 399,-. Bestilles her.
ISBN 978-82-997698-0-8

Altaposten 6/6
Finnmark Dagblad 5/6

English version: Order now
Fotokurs /workshops

Workshop Mørketidslys
5 dager med nordlys og blåtimer i november, Alta, Finnmark

Workshop Fuglefjell
7 dager med vår, midnattsol og yrende fugleliv på Finnmarkskysten!

Mer info om kurs og workshops

Digitalfoto 1
Kurs for deg som ikke har noe erfaring eller forkunnskaper i foto, men har et digitalt speilreflekskamera og ønsker å lære. Vi tar utgangs-punkt i de fuksjoner og muligheter som finnes med moderne systemkamera i dag, og hjelper deg til å få bedre bilder.
Kurset går over 4 kvelder pluss en dagstur, eller som weekendkurs.

Digitalfoto 2
Du har fotografert noe tidligere og vil lære mer om hvordan du kan få bedre bilder og behandle disse i Photoshop. Kurset bygger på Digitalfoto 1.
Du får tips til å komponere bildene bedre, innføring i kamerafunksjoner og digital bildebehandling, samt tilbakemelding på dine egne bilder.
Kurset går over 4 kvelder pluss en dagstur.

Digitalfoto 3
Kurset bygger på Digitalfoto 2.
Du lærer mer om bildekomposisjon og hvordan fortelle med bilder. Innføring i nattfotografering/nordlys, HDR og digital "lysbildeserie", samt tilbakemelding på dine egne bilder.
Kurset går over 4 kvelder pluss en dagstur.

Digitalfoto 4
Kurset bygger på Digitalfoto 2.
Hovedtemaer i kurset er planlegging og gjennomføring av egne prosjekt, lys og lyssetting (studio og portrett), lage egen fotobok, samt innramming og presentasjon av bilder. Ellers tips og veiledning på egne bilder og prosjekt.
Kurset går over 5 kvelder.

Kreativ digitalfoto
er en ny lettfattelig lærebok i digital fotografering skrevet av Per Arne Askeland. Boka er på 112 sider og tar utgangspunkt i fotografering med digital speil-refleks på manuell innstilling. Kamerabruk, komposisjon, grunnleggende Photoshop, farger/lys og bildeserier. For enkeltbestillinger anbefales bokhandelen Haugenbok.no. For større antall (til fotokurs o.l.) ta kontakt på e-post.
Veil pris kr 269,-.
ISBN 97882997698-1-5

Nordlysworkshop i Alta, november
Bildearkiv
Fotobøker
Timelapse
Oppdragsfotografi
Filmproduksjon
Fotokurs
Workshops