Kurs / workshops

 

 

Fotoworkshop USA
_MG_1512b3Let your American Dream come true! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; The South-West!
I januar/februar er det sett med skandinaviske øyne behagelige temperaturer i Nevada, Utah, Arizona og California.
Reiseruta går innom disse statene bl.a. via de berømte nasjonalparkene Zion og Bryce til ikoniske Monument Valley som ligger inne i Navajo Nation reservatet. Her drar vi med vår Navajo-guide inn i magiske Antelope Canyon, hvor lyset reflekteres i den røde sandsteinen og gir muligheter for helt spesielle bilder!
Mer info

Workshop/fotokurs fuglefjell
_MG_37697 dagers workshop og fotokurs på Øytun folkehøgskole, Alta, Norge, med 3 dagers tur til fuglefjellet på Loppa øy. Vi vil gi deg spennende og avkoblende dager på øya Loppa lengst nord i Norge. Loppa har trolig det mest varierte fuglelivet av alle tilsvarende fuglefjell. I tillegg har øya en fantastisk flott natur. Nå også tur til havsulekoloni og brushane-spill!
Mer info

Workshop nordlys/ mørketidslys
_MG_9679bDet er de siste dagene i november, og sola står under horisonten på 70 grader nord. Men lyset er ikke borte. Finnmark blir til et eldorado for fotografering med lange blå-timer, is og frostrøyk – og mulighet for himmelfenomen som perlemorskyer og nordlys.
Alta har en lang historie som sted for nordlysobservasjoner; vi vil oppsøke flotte landskap hvor nordlys og mørketidslys kan skape unike motiver! Etter utfluktene er det tid for bearbeiding/fremkalling av digitalfiler og bildevurdering. 5 dagers workshop på Øytun folkehøgskole, Alta, Norge.
Mer info

Varanger fuglefoto vinter-workshop
PAH_6341Reise i vinter-Finnmark til Varanger i søk etter praktær-
fugl, stellers and, havørn og barske vinterlandskap. Nordsida av Varangerfjorden er kjent som en av Europas beste vinterlokaliteter for fugleobservasjoner. Overnatting i rorbuer/hytte med strøm. Mulighet for bearbeiding/ fremkalling av digitalfiler og bildevurdering underveis. 7 dagers workshop.
Mer info

Digitalfoto kveldskurs
_AE_6276Ved tilstrekkelig interesse arrangeres det kveldskurs i digitalfoto på ulike nivå. Kursene går over 4 eller 5 kvelder og spenner fra det grunnleggende innføringskurset Digitalfoto 1 til Digitalfoto 4 som fokuserer på eget arbeid i et profesjonelt studio og planlegging og gjennomføring av egne prosjekter.
For mer informasjon om disse kursene og evt bestilling/påmelding;
kontakt askeland@naturfoto.net

 

Nature Photography education Norway